Tuesday, March 15, 2011

MAKAN AISKRIM GORENG

Bukan scoop aiskrim and masuk lam minyak goreng ya....

Askrim Goreng setelah di goreng..sebelum di goreng kena letak dalam peti ais.(caranya)
Macam pau goreng pun ada kan.Macam kuih dorayaki pun erm..ada juga kot.
Ini la rupa Aiskrim Goreng.Mana aiskrim nya?
Sabar la....nak tunjuk la ni
Kat bahagian dalam la aiskrimnya.Kulit dia rasa cam pai kot.
Aiskrim goreng ni kena cepat makan, nanti aiskrim dah cair macam muak pulak rasanya.
Sedap ni taw...
Kat mana nak beli?
Kalau kat supermarket i tak sure la ada tak tapi yang ni Kak Ros i beli dengan kawan dia yang sama nurse dengan dia kat wad ICU hospital kuantan.Kalau nak beli ni kena jumpa kawan Kak Ros dekat ICU la kot..Nak ke pergi ICU?? :-)

1 comments:

hasrul said...

nnaaaakkkkk!!!!!!!!!!

Post a Comment