Wednesday, March 16, 2011

CARA PAKAI SHAWL YANG CEPAT BILA DAH LEWAT PERGI KERJA!

I jenis tak suka nak pakai tudung yang kemas terbentuk...biar cara nampak macam serabai janji i selesa.

Cara serabai dan selesa (bagi i la) watch video sepi tanpa bicara di bawah ea..suruh tengok je, jangan ikut la ea sebab tak cantik pun.

video



Ini bukan cara orang yang selalu lewat pergi work tapi cara orang malas juga kot...tak apa yang penting cari shawl yang cantik-cantik..so nampak cntik la :-)

Kalau u orang kuantan..nak cari shawl cantik-cantik pergi dekat Welcome Butik dekat Kuantan Parade, depan Sunny Cake House.Rambang mata kot.

6 comments:

nurnajihah said...

cantik lah...

Mizz Ida said...

ye dok...hihi okay kalau cantik leh ikut ye :-)

w.a.n.i.e said...

nice...sgt best..tq sist

Mizz Ida said...

sama-sama wanie.. :-)

cik aishah said...

nanti nak try lah . even dikatekan sbg cara org malas . huhuhuh .

Mizz Ida said...

haa kan..p belit elok2 ea,kang terjerut leher.
akak juga yang di persalahkan :-)

Post a Comment