Tuesday, August 30, 2011

Tinggal Satu Hari lagi...

Sambungan persiapan something for something...sebelum tu nak wish hari raya to u.How ur raya?makan banyak tak?Jangan banyak sangat la...raya kan sebulan.Makan 1st raya sikit,2nd raya sikit,3rd raya sikit and begitu la selama sebulan.Baru la boleh maintain ur body kan.Raya i alhamdulilah meriah juga.I betul-betul duduk rumah melayan tetamu datang.Tak sempat langsung nak beraya ke mana-mana.Petang rest tonton TV je.

Okay stop cerita 1st raya...

Malam ni kena start kemas apa patut.Tinggal esok satu hari je lagi untuk i buat persediaan untuk "something for something" berdebar kian rasa.Esok pagi-pagi kena start deko tirai.Buat sendiri juga.Entah la boleh buat cantik ke tidak.Tapi yang pasti simple je.

After Zohor ke bandar pergi ambil barang tempahan.

Kena out sekarang, kalau tak i cepat mengantuk and nanti langsung tak buat kerja kemas-kemas.

(Dapat berita yang sangat membahagiakan..tak sangka sangat,tanjat boboy.Yang pasti macam kisah dongeng.Syukur pada yang maha Esa)

2 comments:

ain wauhidus said...

hee good luck, esok!
jangan nervous nervous :D

Mizz Ida said...

nervous sgt ni...takut tba2 pengsan :D ahaks

Post a Comment