Wednesday, August 3, 2011

SEBALIK KISAH "PHOTOSHOOT MODEL-MODEL CUN"

TERSEBUT LA KISAH...DI SEBUAH PANTAI YANG BERNAMA TELUK CEMPEDAK..SEKUMPULAN MEREKA YANG BERSIKAP AGAK DEGIL MEREDAH JAMBATAN YANG SUDAH DI BERI AMARAN "JANGAN LALU" EKORAN KEROSAKKAN YANG TERUK..

PEDULI APA KAN...MASING-MASING ADA LIFE INSURANCE KECUALI I...KESIAN TAK?
tak apa tak apa..tak apa!
i ada insurance 
"Jatuh Bangun sendiri seumur hidup"

Di sini kisahnya......



Bertemakan "Photoshoot Model-model Cun" anjuran by
Touch of Mizz Ida
(makna dia,rasai sentuhan kasih sayang)
:)
(nak book makeup klik sini.klik tak kena bayar..nak book kena bayar)
 :D

Kehadiran...

 Model-model yang terlibat
and
 Mr Iwan (ppp butik butik pengantin) and Jaja Iza (eksotik collection)
antara MUA yang menaja khidmat solekan model-model pada hari itu.

Lokasi penggambaran....


Ini la jambatan "jangan lalu" yang i story tadi.Sangat adventure...redah jugak.Konon "fear factor" yang sanggup meredah onak..demi sebuah kejayaan.
Berbaloi tak?
:)
tepuk dada bukan tanya selera..
cukup gambar-gambar tip top dari photographer yang membuktikan segala-galanya...

Sesi makeover...


Meninjau sesi makeover dari Jaja Iza (Eksotik collection) 

Touch of Mizz Ida-makeup for 3 models.I solek ketiga-tiga model dalam satu masa.Mengikut step by step.Alhamdulilah selesai dengan baiknya walaupun terdedah dengan risiko.Pondok yang i and model-model duduk berlubang, nampak jelas curam yang tinggi dengan bawahnya kelihatan ombak ganas menghempas batu.Kalau la i jatuh...duda la Mr Izham sebelum waktunya.Bukan tu je ada beberapa alat solekan i dah di sedekahkan ke alam laut..Kerugian melanda.Nasib barang penting nan mahal di kira dalam RM..tidak jatuh ke bawah.Kalau tak i menangis berlagukan tangisan sedu sedan...nak beli balik bukan senang...rela ikat perut tak makan lunch dalam beberapa hari...tapi bukan perut i la..perut orang yang baik hati sponser barang penting itu.(taip sudah melebihi patah perkataan)

Gambar Mr Iwan merias model-modelnya i tak sempat nak shoot..Sebab gambar-gambar i pun...assistant i yang shoot.
:)

Kehadiran Photographers...

under Photographer Temerloh

"eh jap...macam kenai je photog ni"

yayaya okay..

nak mengada sikit tak boleh nih....


Gabungan daerah Temerloh&Kuantan, Pahang.
Poskod je lain..namun,jiwa and dunia seni gambar bersejiwa
:)

Sesi photoshoot bermula...


bersambung...
(baru nak bermula dah bersambung)

perlu sambung...takut tidak bersahur nanti.

:)

selamat bersahur



2 comments:

♥ Jieha lu'lu ♥ said...

perhhh . berani mati maaa . hehehe

Mizz Ida said...

fear factor...lawan rasa takut demi sebuah kejayaan...wahaha :))

Post a Comment