Wednesday, August 24, 2011

PERSIAPAN MAJLIS

Dalam kesibukan menjelang hari raya...i kena bahagikan masa,tenaga dan keringat membuat persiapan untuk majlis surprise pada hari raya yang telah di tetapkan.Persiapan untuk gubahan i dah siapkan 50%.
Tinggal 50% lagi tu akan i siapkan sehari sebelum majlis tu nanti.
Berusaha gigih buat gubahan sendiri,macam tak percaya.Thanks to adik i Eno yang kasi idea :).

Dari segi Dress and shawl dah tersedia.Simple design.Plain macam tu je.Ingat nak design meletop-letop juga tapi masa macam suntuk.Malas nak sewa, i cerewet sikit.

Makin dekat makin berdebar-debar :) sampaikan tak tahu nak fokus yang mana..Raya or majlis surprise

Continue next entry...

1 comments:

♥ Jieha lu'lu ♥ said...

wah , gubah sendiri erk :)

Post a Comment