Saturday, June 25, 2011

SHOPPING FOR MIA'S BIRTHDAY PARTY


Pukul 1pm ke Megamall, sorang-sorang je.My Bodyguard balik kampung, Temerloh.Ingat nak ajak siapa-siapa teman tapi i rasa baik pergi seorang kot.I ni kalau shopping cerewet sikit.Nanti bawa siapa-siapa teman, kesian pula dia nanti.Kalau shopping with Mr Izham, i gunakan sistem "LALU,SINGGAH,TERPIKAT & BELI" biasanya "TERSHOPPING".Kalau i dah planning nak shopping apa-apa, memang i cerewet lo..

I shopping untuk Birtday Party si baby demok esok, siapa lagi kalau bukan Mia oh Mia.Genap 1 tahun tapi.....tak pandai jalan lagi, demok sangat :-).Party bertemakan tahi cicak,White & Black.Mama mia, Kak Ros yang kasi tahu...semua kena ikut la :-)

Masuk ke Parkson Grand cari White dress untuk Natasha.After that cari untuk i pula, terjumpa shawl black & white yang sangat cute, sesuai sangat dengan tema,terus beli la.


Jalan dan jalan lagi, tiba-tiba terjumpa kereta yang banyak gift ni,maybe Santa Claus tertinggal last Christmas i ingat.Try cari and cari kot ada gift yang sesuai untuk Mia..lama juga la i pusing-pusing keliling kereta ni.Jumpa la juga.

And than...pergi Magic Boo beli fake eyelash yang ada glitter glitter gitu.Nak berparty kan :)


Semua dah beli.Kaki dah kebas-kebas rasa.Dari satu kedai ke satu kedai i jalan..penat.Keluar nampak mini taman depan Megamall, i stop sekejap.Hari ni shopping i bawa shopping beg sendiri, gift dari Skuad Perodua ERA yang datang dekat Teluk Cempedak baru-baru ni.Tak nak ambil plastik, banyak sangat plastik kat rumah.Senang, beli and masukkan dalam satu beg.Hope u pun amalkan juga ya.Kita selamatkan bumi kita :-) peace yaw.

Stop cerita shopping....i nak tunjuk si "Birthday girl" yang dah cukup umur 1 tahun

MIA OH MIA

bersama hadiah hari jadi dari maksu
:-)
Baby tak boleh kasi hadiah besar-besar
:-p
Kasi pose seksi sikit
1 tahun dah kan
ngantuk pula...
Okay okay pergi kat ur mama lah, ngantuk sangat dah tu 

Tak sabar untuk party "Tahi cicak Black & White" esok....nak makan Satayyyy, Pizzaaaa, banyak lagi banyak lagi best best best..Aah i kuat makan sekarang...

Andddd tak sabarnyaaa tunggu bakal Paksu Mia
(tak lama dah kot :p) balik dari kampung and datang rumah celebrate birthday Mia esok.Boleh la i manja-manja rindu... aipp aipp aipp bukan tu bukan tu...boleh makan sama-sama..eew tersasul je kan :-p boleh??

:-)

1 comments:

Sharina's Diaries said...

alah comelnya mia :D

Post a Comment