Tuesday, June 21, 2011

GARA-GARA SANGGUL TINGGI...

Kepala i tersangkut waktu masuk dan keluar dari kereta.Hari ni rasanya dari pagi asyik tersangkut kepala di ruang pintu nak masuk kereta,semuanya gara-gara i bersanggul tinggi.Maybe terlebih tinggi dari biasa.Waktu nak cepat-cepat pergi kerja, nak masuk dalam kereta sekali tersangkut sanggul i.Tersenget jadinya."Ishh" marah pada sanggul, why time nak cepat tersangkut pula.
Okay itu tak apa lagi, cerita petang tadi.....after work ke Coffee Street untuk minum petang.Sampai park kereta, i cuba untuk keluar dari kereta dengan penuh gaya...ya seorang perempuan kena penuh dengan gaya..jangan bersepah sangat langkahnya..
tetapi....gara-gara sanggul tinggi kepala i sekali lagi tersangkut pada atas ruang pintu, sampai nak ke belakang dah kepala i...malu pada orang yang melihatnya,rasa nak buat-buat pengsan je.


Esok i kena pastikan sanggul i tidak setinggi hari ini.Bagaimana nak bersanggul tinggi, walaupun dengan berambut pendek..?
dan tanpa sanggul instant?
I ada caranya.Kalau i rajin i tunjuk tutorial
kalau rajin ya

:)

1 comments:

hasruleffendi said...

dah mcm makcik jual kapet pon yek. yang lilit kpale tinggi2 tu.. wekekekee.. tapi ape2 pon kak ida saye ni tetap cantik and comel..

Post a Comment