Monday, January 10, 2011

Kuar Makan dengan penuh Kasih nan Sayang

Petang Ahad yang nan hujan renyai-renyai dan lebat tiba-tiba membuatkan i lapar...Memandangkan i hanya tinggal bersama Acha je kat umah, terasa nak kuar jalan-jalan cari makan.Bawa Acha and ditemani oleh kesayangan hamba Mr Izham..
video


Berebut-rebut nak duduk depan...budak kecik acha ni tak nak mengalah..i terpaksa akur hihi

Natasha aka ACHA..cutenyeee...

Berborak sakan...

Gelak sakan...jelous la cam ni...

dah kena duduk belakang...tak aci betul..

tak nak suap makan kat i sekali ke...tak aci..jelous lagi la cam ni

sangat sayang dia taw!

heh heh heh...

tak nak berjauhan nih..
Lokasi kami ke ECM,Big Apple because dak kecik Acha nak makan donut.Memang lazat so i setuju..Mr okay jeeee,jom follow kami ea
video
Behind the scene,gitu la gayanye...suara latar like Sizuka tu abaikan ea...
Pipi dah macam epal..mybody pun dah macam belon kena pam,sebelum krtikal kena jaga diet yang seimbang.After musim hujan boleh kot...heeee

Wah wah wahhh dah macam model ni,tewas i cam ni

hamboiiii...

candid! gambar shaking sikit,bila budak tahun satu yang shoot,gini la jadinya

budak tahun 1 yang mulut banyak cakap,,non stop

tak baik jelir lidah,nanti Tuhan kerat lidah taw
After makan donut,kami ke Teluk Cempedak menghirup udara petang yang nyaman walaupun sedikit hujan renyai-renyai..and after that kami pergi makan lagi, dalam pukul 6:15 pm cam tu la,kira dinner terus la ni.Lokasi ke Ana Ikan Bakar Tg Lumpur..makan nasi bersama Tom Yam Campur,Kailan Ikan Masin,Lala masak pedas,kerabu mangga dan Sotong Goreng Tepung juga extra Sata..cukup lazat and kenyang.Nak pula makan dengan penuh kasih sayang bersama yang tersayang.

Acha and Sayangku Izham,kamu berdua cukup membahagiakan i..thank you ea...nextime buat i happy lagi okay muahh...eh ada dua orang so kena kasi flying kiss dua kali la kan.Muahhhhh

1 comments:

izham sulaiman said...

happy family....yeahhhhh..love both of u...

Post a Comment