Tuesday, January 4, 2011

"PELAJAR AF TERKELUAR"

video
Tajuk tu bohong je..ni sebenarnya acha masuk tahun 1..tapi why i cakap pelajar AF terkeluar?because acha punya school bag dia cam budak AF je jenis heret-heret kan..heh heh heh...

Ini muka penuh excited dah sampai sekolah...

haaa penuh semangat kan...maklum lah segalanya baru..semua kelengkapan sekolah di sponser by mereka yang menyayangi acha...i gembira goyang kaki laju-laju..

erm..emosi sedikit bertukar menjadi blur..bila dah masuk dalam kelas..menjadi sedikit ketat muka dia,buat peace cam terpaksa heh heh heh

 okay dah sikit...bila dapat kata-kata semangat..common baby u must cayuk cayuk :-P
Eleh...pandai sangat i kasi dia semangat kan..padahal i dulu sikit punya liat nak datang sekolah,bukan sebab malas tapi takut Dr datang nak cucuk ke cabut gigi ke...cari macam-macam alasan tak nak sekolah..nampak van hospital datang terus sakit perut..
For u mydear acha...sekolah rajin-rajin...study biar sampai cucur atap..bila tumbuh gigi boleh baca kitab...tu lagu dodoi Baby Mia...belajar sampai pandai..nanti leh jadi Awan Dania kan....or Fesyen Designer,Cik Izham cakap kan...

Love you forever

0 comments:

Post a Comment