Wednesday, July 20, 2011

MY 1ST EVENT

Kononnya semalam after buat photoshoot Jieha ingat nak stop sekejap untuk buat shoot model and ingat after raya nak aktif balik tapi i dapat permintaan dari kawan i nak buat photoshoot peribadi bertemakan ala Korea.Demi kawan tercinta i buat juga la.Dengan special pakej.This Saturday Photoshoot tema Korean.I akan buat yang terbaik untuk hasil yang terbaik.Cergas cergas.Letih lo buat photoshoot tapi i tetap cool maintain senyum.Nampak kan dalam gambar muka senyum je.Actually penat and macam tak cukup nafas tapi i enjoy.

Than.....memandangkan ramai juga la adik-adik i yang berminat nak jadi model i so i dengan beraninya buat open shoot model secara beramai-ramai...ahhhhh semputttttt :))




Open shoot tanpa sebarang bayaran..FOC!!! dan ramai juga la yang berminat.I kasi can la adik-adik i di luar sana cuba tunjuk bakat mereka.Ada bakat tapi tak tahu macam mana nak mula kan...so ni i kasi peluang.I bukan agensi modelling...i sebagai jurukecantikkan bukan mak andam...tapi i tak cantik pun kan?? kan?? tapi i nak adik-adik i yang selalu rasa rendah diri tu cantik and berkeyakinan tinggi dalam menjalani kehidupan hari-hari.

Okay la...stop sini dulu.Hope event i berjalan lancar.

2 comments:

ashiya175 said...

spa ckp xcantik..cntik la..neway..ur life is quite interesting n happy..i like it..

FiZa DaNiaL said...

tq my pren....

Post a Comment